Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 13 hét 5 napos babamozis...

A 13 hét 5 napos babamozis leletemen ez áll: "Négyüregű szivet ábrázolni nem lehetett (2 pitvar és egy kamra került látótérbe), kontroll UH szükséges. " Nagyon meg vagyok ijedve, ez mit jelent? Másnak is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 07:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy mi lett a végkifejlet? Én most vagyok ilyen helyzetben, ráadásul külföldön és már a 26. héten. Még egy hetet kell várnom a szívultrahang vizsgálatra, és zaklatottságomat információgyűjtéssel próbálom tompítani.
2014. jan. 31. 10:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Sajnos a gyanú megalapozott volt a Kérdezőnél, és 21 hetesen meg kellett szülnie a babát.:(

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Remélem kedves Utolsó, nálad minden rendben lett végül!

2014. júl. 7. 14:21
 23/25 anonim ***** válasza:

Itt a 21-es.

Mi a 27. héten kaptuk meg a diagnózist: Hypopasias balszívfél szindróma. Normál időre, normál szüléssel jött a világra, csak egy olyan kórházban, ahol volt csecsemő szív sebészet is. Gyönyörű volt és erős, de a műtétsorozat első beavatkozása nagyon magas kockázattal jár, csak 50% az esély, hogy túléli. Mi nem voltunk a szerencsések között. :(

2014. okt. 3. 13:45
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Rettenetesen sajnálom. :( Sok-sok erőt kívánok Nektek! (Egy, a kisbabáját szintén elveszítő anyuka.)

2014. okt. 8. 22:37
 25/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves 21-es. Sok erőt és, kitartást kívánok! Tudom, ilyenkor nincs jó tanács, de ha mégis megfogadnál tőlem egyet -tapasztalatból írom- akkor könnyebb lesz a továbbiakra nézve. Engedd el őt..... tüzzél ki magad elé célokat, ne keresd a miérteket mert nem kapsz rá választ, csak magadat gyötröd. Nekem sikerült, úgy érzem. " ami nem öl meg, az megerősít"
2014. okt. 11. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!