A méhszájat, meg a méhnyakat kézzel vizsgálják?
Figyelt kérdés
27 hetes vagyok,nekem kézzel vizsgálta,de olyan furi volt,nem ugy vizsgált,mint máskor.ezt ugy értem,hogy eddig 2 másodperc felnyult és annyi.most kicsit tovább tartott talán mélyebbre nyúlt,és fájt.ilyenkor mit nézhetett,hogy most fájt?mert nem mondott semmit.2009. okt. 10. 20:41
1/5 anonim válasza:
Ugyanazt, csak lehet jobban megnézte, vagy már nagyobb a pocid, máshol van a méhnyak , ezért érezted másnak.
ha nincs baj, nincs baj, az a lényeg!:-)
2/5 anonim válasza:
Engem is kézzel vizsgált a dokim, de én nem vettem észre olyat amit Te. Szerintem mindenkit kézzel vizsgálnak.ha nem jól tudom akkor bocsi. Csak annyit, hogy nincs-e nyitva a méhszájad.
Lehet nem lazítottad el magad teljesen és azért fájt.
Ha nem, és legközelebb is fáj akkor szólj a dokinak, miért lehet ez.
Jó babavárást!
34 hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Igen, kézzel vizsgálják. Nekem terhesség alatt többször is nézte a doki, de soha nem fájt annyira mint amikor utolsó alkalommal a 38.héten vizsgálta, akkor azt hitten hogy ott helyben megszülök. Mondjuk ő figyelmeztetett, hogy most fájni fog mert mélyebbre nyúl mint eddig, el is magyarázta de őszintén szólva nem nagyon tudtam rá figyelni, mert nagyon izgultam.
4/5 anonim válasza:
Szia, 38 hetes vagyok, és a héten engem is vizsgált kézzel. Iszonyúan fájt. Nos, azt mondta azért, mert nyitva vagyok 1 ujnyira, és ahogy benyúlt tágított is rajta egy keveset. Komoly, nem? Annyira fájt, hogy elhúzodtam a vizsgáló asztalon. :(
5/5 anonim válasza:
Kézzel vizsgált engem is, nekem is fájt, de nem elviselhetetlenül. Én zárva vagyok, 33 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!