Budapesten hol van olyan kínai ahol lehet szoptatós melltartót venni? Vagy tudtok olyan helyet, ahol olcsón lehet venni? (Tesco, Dm, ezekben nincs)
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 12:42
1/6 anonim válasza:
Szia!
Minden nagyobb kínaiban van. Ha Budapesti vagy, akkor a hozzátok legközelebbi kínaiba menj be , és kérdezz rá. (És ne haragudj ezért, de no comment...)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, sajnos már próbálkoztam, eddig 3 helyen voltam, igaz, az egyik egy kisebb bolt, de nem tartanak, azért gondoltam, hátha valaki tud írni egy konkrét helyet.
2009. okt. 10. 13:30
3/6 anonim válasza:
Sárkány centerben van, de csak "Cés" méretig. Emlékeim szerint 1200 Ft.
4/6 anonim válasza:
Bp, Csepel, Csepel Plaza mellett van egy nagyon nagy kínai áruház, ott van szopi melltartó, én 690 ft-ért vettem. 10 hónapja nyúzom...
5/6 anonim válasza:
Szia!
A Lőrinci csarnok melletti piacon van egy fehérneműs csaj (nem kínai, de nem is magyar) szerdától vasárnapig, nála lehet 1200-1500 Ft körül kapni.
6/6 A kérdező kommentje:
tök jó, köszi a tippeket!
2009. okt. 10. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!