Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha a jobb oldalon pici...

Néha a jobb oldalon pici remegésszerűt érzek, mozgást még nem sajnos, inkább buborgást. Türelmetlen vagyok, alig várom, hogy érezzem. Ugye minden rendben? (17KM)

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Amit érzel az a babád. De még annyira picike, hogy nem is érezhetsz ennél erősebb mozgást. Majd néhány hét múlva már érezni fogod, ahogyan rugdalózik, addig meg egyre erősebben fogod érezni ezt a "remegésszerű" dolgot. A buburékolás is Ő :)))
2009. okt. 10. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Még annyira csöpp ilyenkor a baba,h nem kivehetőek a mozgásai-rezgésekben,buborékolásszerűen,bélmozgáshoz hasonlóan vehetőek ki az apró mozgásai!Idővel csak erősödni fog :o)
2009. okt. 10. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a baba. Nekem is ilyesmi érzésem volt és pont a jobb oldalon. nagyon kicsi még, így lehet, hogy napokig nem fogod újra érezni. De ha így lenne ne aggódj, mert normális. Pici türelem és állandósul a megnyugtató mocorgás! :)

Boldog babavárást!

2009. okt. 10. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő a babád volt!!!én is 17 hetes éreztem előszőr és aztán sokáig semmi.Kicsit meg is voltam ijedve,alig vártam hogy orvoshoz jussak.Most a 21 hétben vagyok és már határozottan tudom hogy Ő az.Ráadásul mindig az alhasam a célpont!!!Én is nagyon vártam,légy türelmes,megéri.
2009. okt. 10. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek, szerintem is egyértelműen a babád :)

Nyugi :)

2009. okt. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!