Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart egy 3 D-s ultrahang?

Meddig tart egy 3 D-s ultrahang?

Figyelt kérdés
Jövőhétre van időpontunk már nagyon várom. A párom szerint felesleges, mert nálunk 100€ ba kerül és szerinte ez túl sok pénz hogy legyen róla egy fotónk amikor úgyis meglátjuk hogy néz ki ha kijön :) nyugtassatok meg hogy egy jó élmény lesz neki is, és nem arról szól hogy kapunk egy fotót és kész is.
2013. jún. 12. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
20-30 perces nálunk. nekünk hatalmas élmény volt :)
2013. jún. 12. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ennyi euró volt :) 60perc volt! Mindent, de mindent megnéztek lépésről-lépésre! :) Nem a fénykép miatt éri meg, hanem, mert mindent megmond a doki az agyi részletektől kezdve a beleken a szíven át. Mindenképpen menjetek el, megéri!!!!
2013. jún. 12. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2-szer volt, kb 20-25 perc egy alkalom. Férjem nem lelkesedett elötte, de amikor ott voltunk le nem vette a szemét a képröl és vigyorgott nagyon. Találgatott hogy mit lát, orvossal beszélgetett végig, le se lehetett löni :)

Mindenképp érdemes elmenni.

2013. jún. 12. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is mondtam neki hogy nem a fotóról szól, mindenképpen megyünk jövőhéten, még mindig nem tudjuk a baba nemét ezért is döntöttem hogy bejelentkezek mert már a 28. hétben vagyok. A vizsgálat után szeretném megvenni az első babaruhát :) köszönöm az eddigi válaszokat
2013. jún. 12. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!