Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam az első UH és a...

Ma voltam az első UH és a doki nem látott semmit, csak a petezsákot. Ez azt jelenti, hogy nincs is babám? Vagy elvetélek?

Figyelt kérdés
Eléggé rendszertelen a mensim,utoljára április 25-én volt meg.
2008. jún. 20. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg 8 hetes vagy. Mondott mast is a doki? Visszahivott?

Jo felbontasu a gep, amit hasznal?

2008. jún. 20. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak annyit, hogy ne izguljak. Állítólag a műszer sem éppen új. De annyi mindent olvastam erről,mielőtt írtam...

Közben felhívtam egy másik dokit-azt hittem ma fogad-,ő azzal nyugtatott, hogy biztos kicsi és azért nem látszik.

De szívhangnak már kellene lenni,ugye?

2008. jún. 20. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ez attol függ hány hetes terhes vagy. ha petezsákot látott akkor terhes vagy. ilyenkor vissza hívnak egy késöbbi idöpontra amikor már elvileg szívhang lenne.
2008. jún. 20. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem ápr. 28-án jött meg utoljára, tegnap voltam dokinál. Látszott a szép nagy petezsák, a papíromra azt írta, hogy 10,7mm-es embrió látható benne, szívműködés látható. Még hallani nem lehet, 2 hét múlva megyek vissza. Ha nem vagy nyugodt, menj el valaki máshoz is, hogy nézzen meg!
2008. jún. 20. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:

mit írt a papírodra pontosan hány hetes terhesség.

élő embryó? üres petezsák? ilyesmi van rajta?

2008. jún. 20. 17:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Semmit nem írt a papíromra, mert hogy papírt sem kaptam. Holnap megyek megint UH-ra, remélem nem lesz semmi gond. Elvileg 1 hét múlva kellene csak mennem, de addig nem bírom ki! Ha nincs embrió, akkor hogy lehet pozitív a tesztem? Spontán vetélésem lesz, vagy művi eltávolítás?
2008. jún. 20. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Nekem február 1-én volt meg utoljára, és március végén voltam dokinál, kb 8 hetesen. Mivel nekem is rendszertelen volt a mensim, , 8 hetesen egy 12 mm-es petezsákot lehetett látni, el voltam számolva 2 héttel. Szerintem nálad is ez a helyzet. 18 hetes kismama
2008. jún. 20. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!