Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19-21 hetesen ti belemennétek...

19-21 hetesen ti belemennétek a Balatonba vagy az Adriai tengerbe?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Most nem azért lányok....de az úszás pl. állítólag kifejezetten hasznos, gyakorlatilag végig lehet úszni az egész várandósság alatt. Azt pedig többnyire uszodában szokták, nem? :D Tavaly nyáron, amikor a Balcsin voltunk és várandós voltam, akkor mondjuk én csak combig mentem be a vízbe, mertpont hűvös volt picit és felfázni semmiképpen nem akartam. Ha jobb idő lett volna picit, én bementem volna jobban. Egyébként a dokim sem tiltott le, amikor rákérdeztem.
2013. jún. 10. 17:29
 12/16 Kerria ***** válasza:

Kérdező: van valami terhességi problémád?

Mindenki: Ha egészséges a kismama, nincs semmi komplikáció a várandóssággal kapcsolatosan, akkor ilyen korai babavárásnál egy teljesen zárt méhszáj van, ami kiszűr minden oda nem illő dolgot.

11-es hozzászóló: tökéletes meglátás, az úszás a legegészségesebb mozgásforma amit kismamaként bárki (tehát aki előtte nem sportolt) nyugodtan végezhet.

Balaton: évről évre vizsgálják, és egyre jobb a minősége. Azért mert egy édesvizi tó, attól még a növényzete, az állatvilága arra törekszik, hogy megőrizze azt. Nem miattunk (emberek) miatt teszik, hanem saját maguk miatt, hisz az az életterük. Mivel a kérdező kismama nem meginni szeretné a balaton vizét, csupán fürdeni benne ezt nyugodt szívvel megteheti.

Tengervíz: sós mivolta révén kedvezőtlen a bacik számára, így ebben is bátran lehet fürdeni.

2013. jún. 10. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta, h termeszetes vizekbe nyugodtan menjek, az epitett strandokon jobb nem furdeni. Most hetvegen voltam a Balcsin, de nem eroltettem. Tengerbe 100%, h bemennek. 20hkm
2013. jún. 10. 19:14
 14/16 Ananke ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom,hogy medencékbe nem menjek,de a természetes vizekbe nyugodtan.Szóval én bemennék.18 hetes kismama vagyok.
2013. jún. 10. 21:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jún. 11. 08:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszi a lepontozást, látom egyeseknek nem tetszett, hogy nem arról óbégattam, hogy "úristen, dehogy!!!"....vagy nem is értem, hogy miért én voltam az egyetlen, aki megkapta a maga lepontozását 44%-kal (legalábbis és úgy látom, hogy csak engem pontoztak le). 11-es voltam amúgy....
2013. jún. 14. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!