A seduxen miatt lehet, hogy a baba is kevesebbet és gyengébben mozog?
Nekem napi 2xfelet kell bevennem, erre a párom apukája, aki háziorvos, azt mondta, hogy ez szinte semmi, nem kell félni, hogy bajt okoz. Csak aggaszt, hogy most nem érzem olyan aktívnak a babót, mint pár hete. A védőnő azt mondta, hogy altatja a babát. Meg most hidegfront is van, remélem ez a kettő az oka a kevesebb és gyengébb mocorgásnak.
Egyébként (már lehet, hogy írtam) a Magne B6 (napi 3x2, ami, ha jól tudom, a napi max. adag) mellett is voltak kisebb fájdalmaim/görcseim.
Köszönöm, hogy megosztottátok velem a véleményeteket, gondolom, ha többet szednék a javasoltnál, az már tényleg ártana, ezért ez eszembe se jut, sőt, inkább kevesebbet vennék be, de akkor meg hátha visszajönnek a görcsök, így inkább hallgatok a dokira, csak ért hozzá, meg kell bíznom benne.
Én vérzésre és erős keményedésekre kaptam, a babával nem volt gond, de én kibírhatatlan lettem. Letört voltam és kedvetlen, így abbahagytam egy hét után, akkor sem volt semmi bajom, túlhordtam a kicsit 8 nappal.
Nem mondom, hogy hagyd abba, de lehet nélküle sem lesz semmi rosszabb...
Utolsó vagyok, még annyit, hogy én is a 20. héttől keményedtem, szedtem már akkor a magnézuimot, de már a 3X3 sem használt...
A seduxent csak indokoltan, mint nálad, nálam írják fel, és tényleg, régen is adták terhesen, ha kellett.
Ha nélküle görcsölsz, jobb, ha szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!