Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A seduxen miatt lehet, hogy a...

A seduxen miatt lehet, hogy a baba is kevesebbet és gyengébben mozog?

Figyelt kérdés
A seduxent hasfájásra ill. görcsökre kaptam, és a doki azt mondta, hogy a 36. hétig szedni kell.
2009. okt. 9. 09:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem napi 2xfelet kell bevennem, erre a párom apukája, aki háziorvos, azt mondta, hogy ez szinte semmi, nem kell félni, hogy bajt okoz. Csak aggaszt, hogy most nem érzem olyan aktívnak a babót, mint pár hete. A védőnő azt mondta, hogy altatja a babát. Meg most hidegfront is van, remélem ez a kettő az oka a kevesebb és gyengébb mocorgásnak.

Egyébként (már lehet, hogy írtam) a Magne B6 (napi 3x2, ami, ha jól tudom, a napi max. adag) mellett is voltak kisebb fájdalmaim/görcseim.

Köszönöm, hogy megosztottátok velem a véleményeteket, gondolom, ha többet szednék a javasoltnál, az már tényleg ártana, ezért ez eszembe se jut, sőt, inkább kevesebbet vennék be, de akkor meg hátha visszajönnek a görcsök, így inkább hallgatok a dokira, csak ért hozzá, meg kell bíznom benne.

2009. okt. 12. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Én is a múltkor feltettem egy hasonló kérdést, de meg is bántam. Olyanok írtak, akiknek halván lilájuk nem volt a dologról, semmi tapasztalatuk (szerencséjükre) és mégis határozott, kétséget kizáró válaszokat tudtak adni. Ahogy Te, én is orvosi javaslatra szedem, jobb híján. Nem hinném, hogy az országban több ezer várandósnak adnák, akár kórházi, akár otthoni alkalmazásra, ha ártalmas volna. Nekem írt egy kedves anyuka, hogy annak idején, már a nagy a gyerkőce, de 4 óránként kellett szedni és egészséges kisfia született, aki most kitűnő tanuló.
2009. okt. 12. 13:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vérzésre és erős keményedésekre kaptam, a babával nem volt gond, de én kibírhatatlan lettem. Letört voltam és kedvetlen, így abbahagytam egy hét után, akkor sem volt semmi bajom, túlhordtam a kicsit 8 nappal.

Nem mondom, hogy hagyd abba, de lehet nélküle sem lesz semmi rosszabb...

2009. okt. 12. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, még annyit, hogy én is a 20. héttől keményedtem, szedtem már akkor a magnézuimot, de már a 3X3 sem használt...

A seduxent csak indokoltan, mint nálad, nálam írják fel, és tényleg, régen is adták terhesen, ha kellett.

Ha nélküle görcsölsz, jobb, ha szeded.

2009. okt. 12. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, anyukám is szedte amikor velem volt terhes. És én teljesen normális vagyok. (úgy érzem). Amúgy anyukám szülésznő és már akkor is az volt, biztos nem szedi be, ha úgy gondolja, hogy árt. Neked sem ok nélkül írták fel. A babád persze mozoghat kevesebbet tőle, de ez nem hiszem, hogy gond lenne. A mozgásfejlődése majd úgyis idekint fog látványosan alakulni.
2009. okt. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!