Miért fáj mindig a gyomrom már kb.2 hete? Már nagyon zavar.27hkm vagok!
Ha eszek utána fáj,de legtöbbször este érzem és felkelek rá hogy úgy feszül,szúr hogy mozdulni nem bírok!A kaja miatt lenne? De nem is eszek olyan sokat,pl.18 órakkor ettem 2db virslit+1kiflit,azóta meg 1 joghurtot+fél almát és 2 barackot!Vagy ez sok???? De ettől is fáj.
Nem folyamatosan csak ha mozgok és forgolódok!Mitől van ez??
Sok a gyomorsavad,azért fáj.
Szedjél RENNI-t az segít! :)
Szerintem a kajától van, a baba nyomja a gyomrot, ezért kevesebb kaja fér bele kényelmesen. Én is így voltam a terhességem második felétől, úgyhogy én összességében fogytam. Az utolsó hónapban meg emellé még jött a rengeteg gyomorsav, volt, hogy ülve aludtam, annyira a torkomban volt :(
Szóval szerintem csak ennyi....
Próbálj meg többször kevesebbet enni..persze nem tűnik soknak amit leírtál, de mégis :)
Én is arra gondoltam hogy a baba nyomja,mert nem érzem soknak ezt a mennyiséget,de ezek szerint még ebből is vissza kell vennem. :( Köszönöm a válaszokat!
De ha gyomorsavam lenne at a torkomba is kéne érezni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!