a menzeszem május 20.án jött meg és 24.én múlt el ma este meg a bugyim kis foltban barna volt.
felfázásra utaló jelem még nincs mert ha fel is fázok a vesém fáj, gyógyszert január 25.-e óta nem szedek, és a párommal nem védekezünk, nagyon szeretnék babát és azért kérdem h mitől lehet a barna folt!
Ha nem tudnád, hogy lehet beágyazódási vérzés, nem itt kérdezted volna meg :-) várj két hetet,és csinálj egy tesztet, addig is türelem. Többet hidd el az itt lévők sem tudnak mondani.
2013. jún. 7. 22:55
3/15 A kérdező kommentje:
1 válaszoló, mekkora egy bunkó vagy!!
2 babát el vesztettem már, és a dokik nem adtak nekem már nagy esélyt arra h legyen babám és ilyen nem volt még velem, nem értem mért kell ekkora tahónak lenni!!!
2013. jún. 7. 22:58
4/15 anonim válasza:
1.! Na, az "elmenekült tőled"-del már kicsit túllőttél a célon. (2. voltam)
2013. jún. 7. 23:01
5/15 anonim válasza:
De kretén vagy!
2013. jún. 7. 23:02
6/15 anonim válasza:
Jó igaz, bocsánat.
Csak annyi idióta kérdés van már ezen az oldalon, egyre szánalmasabb ez az oldal.
2013. jún. 7. 23:02
7/15 A kérdező kommentje:
mert talán nem szívesen osztom meg az ilyen dolgokat itt, ez egy szimpla kérdés volt nem értem h minek kell tahónak lenni!!
2013. jún. 7. 23:03
8/15 A kérdező kommentje:
3 éve volt egy méhen kívüli terhességem akkor a doki azt mondta h épp idejében lett észre véve mert nagy volt a magzat és bele is halhattam vna, és már akkor nem nagy esélyt adtak arra h újra lehet babám. 3 hónapja meg 16 hetes babámat vesztettem el, és félek h ha megint bele élem magam h babám lesz megint el megy, és én azt már nem tudnám fel dolgozni!!!
2013. jún. 7. 23:08
9/15 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, én is épp 16. hetes vagyok, úgyhogy elég megrázó az ilyet hallani. Figyi amennyire csak tudod ne éld bele magad, hiszen elvileg még csak most volt peteérésed, pár nappal utána kezdődik - amennyira tudom - a beágyazódás. Az járhat kevés vérzéssel. Csakhát az is szem előtt kell tartani, hogy a terhességek 25-30%-a elmegy, és a legtöbb tényleg úgy, hogy észre se veszik, mert még a pozitív teszt előtt történik a dolog. Épp ezért szerintem nyugodj meg, ebben a két hétben pihenj, és a nemvárt napján tesztelj egyet.
2013. jún. 7. 23:13
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem a kérdés szánalmas hanem az olyan emberek akik nem "érdemben" szólnak hozzá hanem csak azért hogy mocskolódni tudjanak!
Mi az hogy:"szarás után" Meg hogy "elmenekült tőled" vagy micsoda!Ez az oldal szerintem azért van hogy bármilyen kérdést fel lehet tenni és megtalálsz mindent amit keesel legyen az apszurd akár!!Vagy nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!