Mikortól válik a magzat mozgása rendszeressé?
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok, a 17 héten mozdult meg a babám. Nem érzem mindig a mozgását. Mikortól válik rendszeressé? Mennyi idő után kell aggódnom?2007. szept. 21. 07:25
1/3 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok és csak 1hete érzem a pici mozgásokat,de azt is nagyon ritkán és gyengén.Én is aggódok egy kicsit,remélem nincs semmi gond!!
2/3 anonim válasza:
Ahogy telik az idö és a baba is nöni fog egyre többet fogod érezni a baba mozgását .Még egyenlöre több az alvási idöszaka mint az ébrenléti.Grat a babához:)28hetes kismama:)
3/3 anonim válasza:
O már 8hetessen ugy mozog mint egy kozmonauta de te ezt meg nem erzed aztan a 20.het korul megerzed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!