Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Integrált teszt eredményem:...

Integrált teszt eredményem: 1:15000 (negatív) akkor megnyugodhatok? Tudom, hogy ez kockázatbecslés, de kinek mennyi lett és mit mondtak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 16:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező! Jól esik, hogy szorítasz, túl is vagyunk a magzati szív UH-n. Hála a jó Istennek semmi fejlődési rendelenességet nem találtak a sem a szívében, sem máshol. Kaptunk két fotót, az egyiken a kis arcocskája látszik a két kicsi mancsocskája, a másikon két pinduri talpacska látható :)

Azt is mondta a doktornő (Dr. Hajdú Mária - szerintem az egyik legjobb, hanem a legjobb gyermekgyógyász), hogy a Down-kór szűrésnél igazán csak akkor kell már aggódni, ha az arányszám 1:300-hoz pl.

Úgyhogy TE se aggódj!!! Remélem, hogy nálatok is minden rendben van.

BOLDOG BABAVÁRÁST!!! :)

Mostmár 20 hetes kismami :)

2009. okt. 16. 17:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Tényleg őszintén örülök,hogy nincs baj,gondoltam,hogy vak lárma lesz de tudom mennyire meg tud ijedni az ember mindenen!(Én néha teljesen feleslegesen parázok :-))Most jól érzem magam mert tegnap éreztem először a babámat!Szép nagyot rúgott !!Boldog babavárást!
2009. okt. 17. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!