Az utolsó mensim kevés volt, volt benne vér (kevés) , de barnázás is, viszont két, kb.1cm darabka is volt benne. Attól még lehet babám?
És miért nem teszteltél?
A fehér folyás, meg a feszülő, eres mellek stimmelnek - nekem is ilyen (11 hetes vagyok) és az eresedés már akkor kezdődött, mikor még a teszt se mutatott volna semmit (kb. a fogantatás után 9-10 nappal). A hőd is biztató, de arra azért nem lehet 100 %-ban hagyatkozni, nekem pl. sose ment 36,6 fölé...
Szerintem tesztelj, az a tuti és akkor véget vetsz a bizonytalanságnak, az a legrosszabb, még a negatív tesztnél is rosszabb.
Sok sikert!
Megint én vagyok, köszönöm a gratulációt :)
Tudok neked ajánlani egy nagyon érzékeny tesztet (10-es), az a neve, hogy Acon. Én sanja csak egy helyen tudtam beszerezni, a bolt neve Vitani és van honlapjuk is, www.vitani.hu. Ha nem pesti vagy a honlapon meg is lehet rendelni. Nekem ez mutatta ki a babát a mensi előtt 2 nappal, halványan ugyan, de határozottan ott volt a 2. csík.
Köszönöm a segítséget! :-)
Én is ismerek egy 10-es érzékenységűt, a Qupidot. Megpróbálom azzal, csak úgy félek, hogy negatív lesz, vagy még mindig korai, hisz még jövő hét után esedékes a nemvárt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!