Csak nekem ilyen lusta vagy a ti babátok is lusta manapság?
Figyelt kérdés
Már ez a 3.nap h alig mozog. Tegnap ettem csokit ittam kávét de semmi nagyobb változás. Ma már mocorgott egy kicsit jobban,de csak úgy h a szívhangfigyelővel piszkáltam. Amúgy a szíve rendesen ver.Csak nincs akkor baja ugye? 28hkm2013. jún. 6. 09:23
1/3 anonim válasza:
Miért piszkálod ha van szívhangfigyelőd? Hagyjad már szegény gyereket:-)))))) Gondolom direkt szívat már most, mert érzi hogy aggódsz , és emiatt feszült vagy azt sem szeretik, én észrevettem ha feszültebb vagyok elbújdokol meg se mozdul.... lehet pár nap múlva szétrúgja az oldalad:-)
2/3 anonim válasza:
Igaz nem rég óta érzem a mozgását, bő egy hete, de tegnap alig mozgott, ma sem vitte még túlzásba. Jól meg is ijedtem, de ahogy olvasom ez még nem gond. Ha a szíve rendben van, szerintem nincs baja, csak álmosabbak :)
20hkm
3/3 anonim válasza:
Nekem sem mozog olyan sokat mint szokott. Szerintem az idöváltozás végett. De remélem mihamarabb ujra érzem h ficánkol. :) Boldog babavárást :) 22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!