Miért ír mindenki olyan rémisztő dolgot: "hogy nem túl szerencsés, ha a melső falon van a placenta"? Nekem is ott van, de miért kell rémisztgetni az ember lányát?
Szia, en irtam, h nem tul szerencses, de nem ijesztgeteskepp, csak a placenta altalaban a hatso falon tapad, oda van "tervezve". ennnyi :)
Sogornom is babas, neki is mellso falon van, kicsit lennt, es en csak azt ideztem, amit neki mondott a doki: h nem tul szerencses helyen van.
Ez nem ijesztgetes, hanem egyszeru teny, az ember ilyenkor jo, ha tudja, mire kell figyelni, tobb kimeles, keves nehez emelgetes, stb stb!
Minden jot!
27 hetes kismami
(Ja, mikor az alacsony AFP-mre tettem fe lkerdest, volt, aki azt irta, 0.7-nel biztos beteg a baba... Na, az az ijesztgetes!)
Nekem is azt mondta a doki, hogy mellső falon mélyen tapadt meg.Kérdeztem is rögtön,hogy akkor ez gond-e, vagy jár-e valami problémával, de azt mondta ne aggódjak nincs semmi baj.Úgy is tettem, de itt én csak rosszat olvastam róla. Írták, hogy sokat kell pihenni, meg ilyenek. Én nem tettem, mert a doki nem mondta. Most rákérdeztem újra, de szerencsémre, ahogy növekedett a méhem szépen a lepény is feljebb ment. Ne izgulj,nem lesz gond!
27 hetes boldog kismama
Sziasztok!
Nos, az egyáltalán nem mindegy, hogy mélyen van-e vagy sem. Ha mélyen van, közel a méhszájhoz, akkor arra kicsit jobban kell ügyelni. De az, hogy a melső falon van semmi rosszat nem jelent,nagyon jó helyen van ott! Nem tudom az illető hol hallotta azt, hogy nem túl szerencsés...
Akkor nem szerencsés, ha lent tapad, nem elől. Ha hátul és lent, az sem "szerencsés". Nővéremnek hátul volt lent, és épúgy feküdnie kellett. amikor én voltam terhes, nekem is itt sokan mondták, hogy a mellső fali nem jó, meg császároznak vele stb. Megkérdeztem az orvosom, és azt mondta hogy ez hülyeség. Én a 38. hétig dolgoztam és egy egészséges kislányt szültem természetes úton a 42. héten 4350 grammal :).
egy 5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!