Mit kell nézni az AFP leleten?
Figyelt kérdés
A rendes MOM értéket, vagy a korrigáltat?2013. jún. 5. 14:03
1/5 anonim válasza:
A korrigáltat, mert a normál tartomány értéke függ több tényezőtől (nem tudom az összeset, de a terhességi kor, testsúly benne van) és ezért azt csinálják,hogy nem minden esetre határozzák meg a normál érték határait, hanem fordítva a számított értéket megfelelően korrigálják és így már összevethető a meghatározott értékkel
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a normál 0,52 lett, a korrigált 0,65.
1 hete voltunk 4d-n ott semmi eltérést nem láttak
2013. jún. 5. 14:13
3/5 anonim válasza:
Ez kicsit alacsonyabb érték, de az AFP vizsgálat nagyon gyakran ad rossz eredményt. Valószínűleg elküldenek még egy genetikai ultrahangra és ha ott mindent rendben találnak, akkor nem lesz több vizsgálat. Nekem is ez volt és megnyugtattak, hogy egészséges lesz a baba, így is lett. (nekem 0.46 volt korrigálva)
4/5 A kérdező kommentje:
16 hetesen voltunk 4d-n ott orvosilag és nézték a babát és ott semmi eltérés nem volt! Rá 3 napra vették le az AFP-t
2013. jún. 5. 14:17
5/5 anonim válasza:
A korrigáltat kell nézni, ahogy a többiek is írták, de ne foglalkozz ezzel. Ha rákeresel google-on, konkrétan nőgyógyászok írják, hogy az AFP semmi másra nem alkalmas, mint a kismamák idegesítésére. Nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy tőlünk nyugatra sehol se nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!