A veszprémi kórházba milyen telefonszámon tudok ultrahangra időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Rossz lett az AFP eredményem, ezért elküldtek a veszprémi kórházba ultrahangra.Milyen számon tudom hívni őket, illetve a kórházban hol van az uh?Köszönöm a segítségeteket!2009. okt. 7. 18:30
1/6 anonim válasza:
Szia!
A genetikai ultrahangra: 06-88-556-400/65-38-as melléket kéred, 7-8 óra között lehet időpontot kérni.
Ha mész a kórházba, lent a betegfelvételnél (egy halom ember áll ott) odamész a fal mellett álló "automatához",megnyomod a várandósok gombot, és egyből hívják a számodat, egy percet se kell várni...
2/6 anonim válasza:
Ja, még mindig én:
az ultrahang: a főbejárattal szemben a folyosó végén van a lift bal kéz felől , 3. emelet, liftből ki,jobbra fordulsz, folyosó végén megint jobbra, és elmész leghátra.Bal kéz felől van egy kicsi váró, azzal szemben van az UH. Remélem érthető voltam. De ha nem, ott is szívesen segítenek neked:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon örülök a válaszodnak:)
További szép napot:)
2009. okt. 8. 13:56
5/6 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon régi kérdés, de hátha válaszol valaki. Nekem most aktuális a dolog, illetve a 12 hetes uh, amikor lent regisztrálok, mit kell mondani, hova megyek. Nőgyógyászati ultrahang, vagy genetikai ultrahang, vagy valami más?
6/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem csak simán ultrahang...ha több érdekli őket, kérdeznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!