Lehetséges, hogy néhány nap múlva lesz szívhang? 7 hetesen üres a petzsák és az orvos szereint missed ab lesz belőle? Van még remény, hogy lesz baba?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
én írtam a 09-18, 13:41-es választ. Ezt kerested?
Mi van veled azóta?
20:29-es vagyok.
Azóta 35 hetes babás vagyok.És a pocakfájásokat és volt már jóslóm is leszámítva jól vagyunk.A doki nem mondott konkrétat hogy miért ilyen későn várjuk a szívhangot.Tudod az egyik doki azt vallja már 6-7 héten kell lennie míg egy másik orvos mint az én esetemben azt mondja csak 8-9. héten.Ez változó.Úgy mint az is változó hogy kinek mekkora a babája x terhességi héten.Érted amit írni akarok?Nyugodj meg én azt mondom az már jó jel ha azt mondta hogy lát embrio kezdeményt.
Ha kiváncsiak vagytoka történet folytatására, leírom:
Ma voltam a dokimnál, megvizsgált és mindent rendben talált. Elküldött ultrahangra, mert ő azt nem csinált, és ami a lényeg szinte azonnal megtalálta az embriót, igaz még csak 6 mm. 2 napja a másik szonográfus, másik uh-gal legalább 10 percig vizsgált, de nem talált semmit. Ez a mostani elég morci volt, ha kérdeztem is valamit, szinte letromfolt, azt mondta, hogy még szívhangot is hiába keresni, pedig tudta,hogy már 7 hetes vagyok, sőt holnap töltöm a 8.-kat. Hát majd hétfőn megyek megint vissza, remélem addigra nő a picikém is, és már hallhatom is a csodálatos szívdobogását is.
10-07 22:06 vagyok.
Jaaj, nagyon örülök! Majd meglátod, hogy milyen csodálatos érzés mikor meghallhatod a picurka szívverését. Megy a drukk tovább! Majd írd meg hétfőn, hogy mi lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!