Tényleg nagy a babám? Nektek mekkora volt 35-36 hetesen a babátok?
Figyelt kérdés
Most voltam az orvosomnál,ma vagyok 35+4 napos kismama,a babánk súlyát 2800 grammra saccolta. Mondta hogy jó nagy baba,de nem baj hadd nőjön csak. Na én meg totál be vagyok parázva azóta,hogy óriásbébim lesz :-)2013. jún. 3. 20:39
11/27 anonim válasza:
Én a 3700gr-os babámat megszültem hagyományosan, de ki kellett belőlem könyökölni :S De ez nem törvényszerű,ekkora babát még meg szoktak tudni szülni ha nincs komplikáció. Az meg kisebb babánál is lehet..Amúgy azt szokták mondani, hogy fejkörfogat mérete számít, nem annyira a súlya. Azt megnézték?
12/27 anonim válasza:
1. vagyok.
Simán szültem.:)
Hatalmas élmény volt.1. baba.Viszonylag hamar meglett 5 óra alatt.:)
13/27 anonim válasza:
1. vagyok megint.
Belőlem is úgy nyomták ki.Na az baromira fájt,de egyébként elviselhető volt minden más.:)
14/27 A kérdező kommentje:
Fejkörfogata 90,5 mm. Köszönöm mindenkinek, most már nem parázok :-)
2013. jún. 3. 21:07
15/27 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy fájt :-) Valahogy még nem félek a szüléstől,de ez biztos változni fog :-)
2013. jún. 3. 21:10
16/27 anonim válasza:
Mindjárt megnézem neked a bpd-jét ennyi idősen.És,hogy mekkora volt neki mikor született ha érdekel.
1.voltam
17/27 A kérdező kommentje:
Persze hogy érdekel :-) Köszi előre is.
2013. jún. 3. 21:12
18/27 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen 3200ra becsülték vagy még nagyobbra, ehez képest 39-5re született 3200al
19/27 anonim válasza:
Bpd-je 92mm volt a 36 hetes uhon.
Mikor megszületett 34-36cm volt a fejkörfogata.Nem tudom nagynak számít-e?!De elég volt..:D
Egyébként nekem azt mondták,hogy nagy baba lesz és,hogy hosszú is.Hááát 54cm-el született.Többre számítottam.Mert apuka 192 cm én 173cm vagyok.Viszont 6,5 hónaposan 80-as rucikat hord úgyhogy nem lesz egy alacsony csajszi.:)
20/27 anonim válasza:
36 hetesen 2510 volt a becs. súly, 3200-al született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!