22 hetes terhes vagyok! Ma voltam orvosnál, és a papírra az van írva, hogy cg:2100. Ami azt jelenti, hogy a külső méhszáj 2 ujjnyira, a középső 1 ujjnyira van nyitva! Ez nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 12:54
11/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező,hogy vizsgált meg az orvos?Uh-al?
12/14 A kérdező kommentje:
Nem a kezével!A szívhangot meg ilyen mikrofonos ketyerével(nem láttam még ilyet)
2009. okt. 7. 14:01
13/14 anonim válasza:
Nekem 19 hetesen 3100 -el befektettek de én görcsöltem.40 hétig feküdnöm kellett végig .Amúgy 2100 én úgy tudom azt jelenti két centire van megrövidülve a méhnyak és a belső méhszáj egy ujjnyira nyitva.Pihenj sokat
14/14 anonim válasza:
Azt nem írtad, hanyadik babád. Mert ha már nem az első, akkor majdnem normális. A harmadik babámmal nekem is ilyen méhszáj-értékem volt ennyi diősen, és két kis gyerek mellett nem is nagyon tudtam pihenni. De semmi gond nem lett, sőt, a végén indították a szülést! Ha első baba, akkor óvatosabbnak kell lenned, semmi erőlködés, és minél több pihi. Plusz természetesen magnézium, de gondolom, ezt az orvos is mondta. Problémamentes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!