Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodom. A babám BPD-je 92mm...

Aggodom. A babám BPD-je 92mm és már 39hetes vagyok, ez kevés más is volt igy?

Figyelt kérdés
szep.11-én voltam uh-n akkor is 92mm volt és ma is voltam uh-n mais 92mm volt mondtam hogy lassan nem nőt már 3és fél hete de a combcsontja igen a súlya 3kg körül van.Az volt a válasz nem minden gyerek születik nagyfejjel majd könyebb lesz megszülni.más is volt már igy ?egy aggodó kismamama első babám lesz és féltem nagyon.
2009. okt. 6. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Most 1 éves,teljesen egészséges lányom feje 41.héten 90 mm volt.Engem visszamaradottsággal rémísztgettek,3 hét felesleges kórház után megszületett a legrosszcsontab baba a világon:)Úgyhogy nyugi,ha nektek sem nagy a fejetek,simán örökölte a méretet!
2009. okt. 6. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajajj! Nekem 38 hetesen 92 mm volt, szülés előtt néhány órával meg 89. Na? Ennyit az uh-s mérésekről. 3160g-al és 52 cm-e született a babám. Végül nem tudom mennyi lehetett a fejmérete vagyis kint már másképp mérik de a lényeg, hogy tök normális lett. :p
2009. okt. 6. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hűű, mindjárt megkeresem a papírokat, mert a pontos adatokra nem emlékszem!

Kis has- és fejkörméret miatt be is fektettek!

Egészséges kislányom született a 40. héten, 2960 g és 53 cm volt. A feje kicsit csúcsos volt, de pár nap alatt "kikerekedett".

Most 11 hónapos.

2009. okt. 6. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Keresgéltem.

32. hét végén BPD 77,7(!)

40. héten 89(!!).

Ne aggódj! Az én lányom buksijáról külön UH-ot csináltak, kinyomtatták, és azzal együtt mehettem a terhespathologiára jelentkezni! Átsírtam a napot, átidegeskedtem több napot, aztán megszületett egészségesen, és gyönyörű volt (kis csúcsfej :) )!

2009. okt. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!