Veszélynek vagyok kitéve? Más is volt így? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szociális intézményban dolgozom, idősek, betegek között. 6 hetes kismama vagyok, jövő héten megyek dokihoz, akkor hívott vissza. Nagyon félek, hogy elkapok valamit, egész nap bent vagyok a betegek között...naponta vagy 100-szor kezet mosok, fertőtlenítem, minden nap hajmosás és fürdés rögtön a meló után és sok vitamin!Mit tehetek még??2013. máj. 30. 19:57
1/3 anonim válasza:
Az orvos majd tudni fogja lehet-e dlgoznod. Kollleganőd nincs aki nemrég szült vagy terhes? másnál hogy volt ott az osztályon?
2/3 A kérdező kommentje:
Még senkinek sem szóltam, de egyébként idősebbekkel dolgozom...félek, mert mire doki megállapítja a terhességet már 7 hetes lesz...félek elkaphat valamit a baba is...
2013. máj. 30. 20:03
3/3 anonim válasza:
Én is idősek közt dolgoztam,egy veszélyes részlegen.
Engem táppénzre is vett a doki,már a 6. héten.
Szerintem te is mihamarabb intézd ezt el,hisz a babád a legfontosabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!