Dec.29. -e az utolsó mensi időpontja, jan.16. -án fogant a baba. Mikor születne a baba?
Figyelt kérdés
Ez nem konkrétan teória, így történt a dolog csak hát elment a baba és szeretném, ha lenne neki is 'szülinapja'..2013. máj. 30. 14:52
1/5 gabszem válasza:
jajj, inkább próbáld meg "elfelejteni", persze nem úgy, mert nem lehet és nem is kell, csak inkább előre tekinteni. Egyébként nem mondták meg, hogy mikorra várható? az ultrahangos papíron is rajta van. De internetes oldalakon is ki lehet számoltatni: [link]
3/5 anonim válasza:
Szerintem inkább próbálj túllépni ezen.Ő már elment.
Ha nem sikerül feldolgozni,akkor keress fel egy szakembert.
Már,hogy lenne szülinapja...?
Vágjatok inkább ujra bele a babaprojektbe!
Sok sikert! :)
4/5 anonim válasza:
Nem tudsz szülinapot tartani mert nem született meg. :( sajnálom de kár ezzel kínozni magadat. :( Am oktüber 10. írta ki interneten de ez is csak kb. Sose lehet tudni h mikor született volna meg. Ez mondjuk utolsó menzesztől számolta. Próbáld meg túl tenni magad. :( És részvétem.
5/5 anonim válasza:
Nagyjából október eleje, egy ismerősöm tavaly kb. ekkor lett terhes, és október 8-án szült.
Egyébként én megértelek, nekem augusztus 25-én (a névnapomon) lenne 11 éves a gyermekem...de sajnos nem tarthattuk meg. Azóta próbálom magam túltenni rajta, nehezen megy.
Sajnálom, őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!