6 hetesen normális, ha picit meg van "puffadva" a hasam?
Figyelt kérdés
Másnak nem tűnik fel, de nekem inkább "befelé forduló hasam volt/van" így nekem feltűnik, hogy ez már kifelé "dudorodik":-)Nincs ez korán lányok?2013. máj. 29. 19:07
1/6 anonim válasza:
normális. Sok nő puffad az első hetekben.
2/6 anonim válasza:
A puffadás terhesen normális! Gratulálok!
3/6 anonim válasza:
Terhesség alatt minden normális. Hidd el nekem semmi sem úgy alakult ahogy a nagy könyvben meg van írva. Ha nem fáj, görcsöl a hasad ha nem vérzel akkor minden normális. :D Ha fájdogál a hasad akkor nagyon hatásos a magnézium. Puffadás, székrekedés, hányinger, hányás, végbél fájdogálás, hátfájás, fázás, fáradtság ezek mind normális dolgok. Ne aggódj minden rendben lesz úgy ahogy lesz. Komolyan minden terhesség más és más, úgy lesz minden jól ahogy történik.
5/6 anonim válasza:
Igen, normális. Nekem 5 hetesen akkora, mint másnak 10-12 hetesen. :)
6/6 anonim válasza:
Kicsit de jo neked!!:-)) nekem 6 hetesen akkor hasam van most mint anno a lányommal 16 hetesen..((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!