Lehet koraszülés lessz?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok elsö baba,2 napja látványosan lentebb van a hasam, meg olyan mintha a nunimba matatna,reggel óta erös derékfájásom,tegnap fehéres váladék jött ,ma pedig átlátszó nyulós valami, egésznap feszül a hasam alja,meg néha bele nyilal,olyankor leizzadok folyik rollam a viz, félek nem huzzuk ki2013. máj. 29. 12:10
1/11 anonim válasza:
Igen az, de ne aggodj, mar 28 hetes kortol 95% az esely a tulelesre a babanak.
Korhaz. Azonnal.
2/11 anonim válasza:
Menj minnél hamarabb orvoshoz!! Majd írd meg hogy mi lett.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz! Inkább feleslegesen, minthogy valami baj legyen!
5/11 anonim válasza:
Kórház azonnal, hátha vissza tudják még tartani!
6/11 anonim válasza:
Azonnal kórház lehet hogy jön a baba, de még talán vissza tudják tartani majd írd meg mi lett.
7/11 anonim válasza:
Remélem nem azért nem írsz, mert baj van!
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a gyors választ,hálisten semmi gond, zárt a méhszáj a doki mondta front miatt vannak ezek a tünetek,1 napot bent töltöttem a korházba a biztonság kedvéért,mert mondta ilyen össze vissza front hatások miatt sok a szülés,megnöveltem a magnéziumot,és sok pihenést javasolt, megcsinálta egyuttal a 32 hetes utrahangot is :-) 2090g és szerinte hosszu baba lesz,ja és kisfiu láttam a fütyit :-)
2013. máj. 30. 07:15
10/11 anonim válasza:
Húúú de jó, örülök!Én még 29 hetes vagyok, de a napokban nekem is kicsit jobban fájdogál a derekam meg a hasam alja néha, én hétfőn megyek dokihoz!
Tudtam, h nincs semmi bajotok, néha van ilyen...!:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!