Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki vérzett terhessége alatt...

Aki vérzett terhessége alatt (főleg 2. trimeszter), annak miért volt?

Figyelt kérdés
13+5 hetesen reggel ömlött belőlem a vér, előtte nagyon szurkált, siettünk a kórházba, megvizsgáltak, méhszáj zárt, minden ok, azt mondták, hogy biztos azért, mert együtt voltam a párommal. Befektettek a kórházba, majd néhány nap múlva múló tünetekkel kiengedtek, szedjek rutascorbint és magnéziumot, előtte voltam uh-n, minden oké. Barnázás azóta is tart, ma viszont megint erősödött, görcseim nincsenek. Barnáztam néha az első harmadban is, utrogestant szedtem, de szerintem ott sem ez volt a baj. Bal oldalon alul még mindig szurkál, azt mondják, természetes. Nagyon ijesztő. Volt valaki így?

2013. máj. 29. 07:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én is véreztem, igaz hogy a 3. trim-ben (33. hét) Engem is befektettek a kórházba, és mondták h biztos együtt voltam a párommal. De ezután egy főorvos (Uzsoki kórház) jobban megvizsgált, és megállapította hogy van egy vérzékeny rész a hüvelyemben, az vérzett. Bent tartottak pár napig, utána a 37. hétig szednem kellett napi 4000 mg magnéziumot, de nem volt több problémám a terhesség alatt. Hány orvos látott? Ha több is, és egyhangúan azt mondják hoy nincs gáz akkor szerintem higgy nekik, de ha csak egy doki volt, akkor én a helyedben elmennék máshoz is. Remélem semmi bajotok, de a saját megnyugtatásodra is jót tenne még egy vizsgálat, az sem jó ha stresszelsz.
2013. máj. 29. 09:02
 2/18 A kérdező kommentje:
Mikor bekerültem látott a saját orvosom, mikor kijöhettem akkor egy nővér uh-zott. Vizitnél elég sokan voltak, akkor mindenki bólogatott, hogy persze, biztos az együtt lét... De akkor miért szurkált amikor elkezdtem vérezni?
2013. máj. 29. 09:18
 3/18 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem éreztem akkor semmit, nem fájt, nem szúrkált. Vérzel még, vagy már elmúlt?
2013. máj. 31. 07:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig, görcsöm nincs, szurkálás van, nem folyamatos, van, hogy napokig semmi... Neked miért volt? Minden rendben volt a babákkal?
2013. máj. 31. 07:41
 5/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha te voltál az első is, nem figyeltem
2013. máj. 31. 07:45
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem csak az elején volt, sárgatest elégtelenség miatt, de nálad az nem lehet már. Felszíni sérülés nem lehet a hüvelyben?

Nekem a szülés előtt volt még erős vérzés, lepényleválásom volt.

Viszont a kórházban volt egy lány, akinek ugyanígy, mint neked, nem tudták az okát, de időnként vérzett, hol gyengén, hol erősebben. Ő bent volt a 15. héttől, és 30. hetes elmúlt, amikor én szültem. Egész végig nem derült ki az oka, de bent kellett maradnia a kórházban. Remélem, nem lesz baj, drukkolok! Én azt tanácsolom, hogy ha kicsit is vérzel, menj be, ne hagyd magad lerázni.

2013. máj. 31. 09:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most fekszem egész nap, ha erősödik vagy fáj, bemegyek. Kedden megyek gondozásra, akkor megkérem az orvost, hogy nézzenek meg UHval is.
2013. máj. 31. 09:48
 8/18 anonim ***** válasza:
1. vagyok (és 2. is :) ), nem néztek meg UH-gal?? Kedden tényleg ne hagyd magad lerázni, ha nem akarnak megnézni UH-gal, mondd hogy nagyon görcsölsz, akkor rendesen meg kell vizsgálniuk. Nekem UH-gal állapították meg hogy hol vérzek, és onnan tudták azt is hogy nem a babával van a baj, mert nem a méhemből jön a cucc hanem lentebbről. Drukkolok, majd írd meg hogy mi lett.
2013. máj. 31. 10:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Mióta kijöttem nem UHzott senki. Nekem azt mondták csak az együttlét miatt volt. Gondolom akkor nem láttak semmit. Megírom majd, hogy mi lett, remélem nem ráznak le, és hogy minden rendben lesz.
2013. máj. 31. 10:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nekem is: pont betöltöttem a 12 hetet, másnap hajnalban és reggel ömlött belőlem a vér, görcsöltem, UH alapján minden okés volt. Még másnap barnáztam, aztán elmúlt. 16 hetesen kezdődött megint, de akkor csak barnázás volt 2x. Aztán az is elmúlt. Nekem nem tudták megmondani, hogy mi volt,először azt mondták, hogy egy vérömleny távozhatott maradéktalanul, utána azt, hogy a méhlepény széle vérezget, de aztán a 19 hetes genetikai UH-n azt, hogy tuti nem onnan jött, mert nincs közel a méhlepény a méhszájhoz, és szép a széle. Mondjuk nekem van egy 13 kilós gyerkőcöm, őt azért cipelem, emelgetem, nekem ezt mondták. Barátnőm 28 hetesen kezdett el vérezgetni meg görcsölni, aztán neki is elmúlt, és neki se találtak semmit. Ja, és nekem is sokat szurkál alul, főleg jobb oldalon, de arra meg azt mondták, hogy ahogy nő a baba meg a méh, nyomnak valamit. Én most 30 hetes vagyok, és a hasfájdogáláson kívül egy ideje már nem volt semmi csúnyaság, hála Istennek.
2013. máj. 31. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!