20 hetesen vehetek be Rennie savlekötöt? Vagy mitöl van? (Többi lennt)
Figyelt kérdés
Soha nem volt gyomorégésem. Mostanában szinte minden nap ég a gyomrom ez esténként szokott elöfordulni velem de egy idö után elmulik. Ez mitöl lehet? Valami nyomhatja?2013. máj. 24. 11:11
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. máj. 24. 11:16
3/7 anonim válasza:
azt mondják ha hosszú hajjal születik egy baba akkor végig ég a gyomrod. nekem egy nagy hajasbabám van nekem 9hónapig végig égett a gyomrom. én soha nem szedtem be savlekötöt.
4/7 anonim válasza:
Inkább salvus vizet igyál, jót tesz!
5/7 anonim válasza:
A Salvus víz tényleg csodákra képes, bár az íze...
Egyébként lehet bevenni Renniet, de nekem nem sokat használt, inkább a Salvus víz segített.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Erre kiváncsi leszek mekkora hajjal fog születni :)Köszönöm a válaszokat. Megprobálom a vizet :)
2013. máj. 24. 16:20
7/7 anonim válasza:
A citrom leve is jó, mert az lúgosít a gyomorban (nekem be szokott válni). Hajas baba kontra gyomorégésről.... Nekem is égett a gyomrom és valóban nagy haja volt a Kisfiamnak amikor megszületett, viszont egy ismerős is mindig panaszkodott, az Ő kislánya egy éves korában is kopaszka volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!