A párom orálisan elégített ki, nem ujjazott. Később, amikor mentem wc-re egy kicsi barnás folyás jött. Ez a második alkalom volt. Nem fáj semmim, nem görcsölök. Mitől van ez? 8hetes km
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 12:18
1/5 anonim válasza:
Orvoshoz kéne menned! Valószínűleg nincs nagy baj, de mutasd meg magad! Drukkolok
2/5 anonim válasza:
Nekem a dokim azt tanácsolta, hogy a 12. hétig lehetőleg kerüljem a szexet és minden formáját. Én is barnáztam, nem olyan nagy idő, ki lehet bírni. Inkább, minthogy bármi baj legyen belőle!
3/5 anonim válasza:
Valószínű az orgazmus miatt az összehúzódások váltották ki. Ha így van, akkor nem igazán kéne semmilyen formában szexelni. Nekem álmomban van orgazmusom, hetente 2x legalább, olyankor görcsöl rendesen a hasam, de barna szerencsére nem volt még.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Akkor nincs több szex egy darabig :(
2009. okt. 4. 18:22
5/5 anonim válasza:
12. hét alatt NO ORGAZMUS, Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!