Mi viszi le a gyulladást a fogamról, ha a fogorvos nem írt fel antibiotikumot, mert még csak pár hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Panadolt mondta csak,meg,hogy menjek majd kihúzatni a 12.hét után. Na de addig? Meghalok annyira fáj már :(2013. máj. 23. 18:45
11/17 A kérdező kommentje:
Na most estére az történt,hogy ez a gennyes gyulladás kipukkant az ínyemnél és jött ki minden,öblögettem meg kiköptem mindet,de ilyen még nem volt velem. Most ez jó? Bár érzem a nyelvemmel,hogy még van benne. Ha lenyelek belőle az nem gáz a babára nézve? HELP!
2013. máj. 24. 19:36
12/17 anonim válasza:
Ne félj, nem ártasz a magzatnak. Nekem nőgyógyász azt mondta hogy úgy képzeljem el hogy fejlődik a baba, és ettől függetlenül van a szervezetben az augmentin amit szedek, mintha nem is találkoznának egymással, irreleváns a babára nézve a penicillin tartalmú antibiotikum az első 3 hónapban. Amúgy Czeizel Prof. is azt mondja, hogy nem kell annyira félni a gyógyszerektől, mert legtöbb esetben károsabb ha nem kezelik a gyulladást, betegségeket. Az jó ha kifakadt a gyulladás! Nyugodtan lenyelheted, semmi bajod nem lesz. :-) (2-es)
13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Első terhességemmel nem paráztam ennyit,sőt....
Mi van velem? Lehet azért mert már tudom mit veszíthetek :-)
2013. máj. 24. 20:33
14/17 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy kipukkadt, mert ha bejut a genny a véráramba, na az nagyon nagy baj.
Ez így tökéletes.
15/17 anonim válasza:
Én is jobban parázok a másodikkal. Borzasztó :) A lehető legjobb, hogy kipukkadt, szerintem próbálj megtenni mindent, hogy ne forrjon össze, a lehető legtöbb genny kijöjjön. A gyomrodban a sav úgyis elintézi.
16/17 anonim válasza:
Mennyi idő után huzta le a gyulladást neked?mert én 1hete szültem és tegbap bedurrant.szájsebészetre kell majd mennem, de én is kaptam augmentint.napi 3at kell szednem.tegnap keztem.ma reggel vettem be a 4.et.gyigyszert meg rendeteget szedek mert 3oránként ujra fáj.elviselhetetlen.köszi
17/17 A kérdező kommentje:
Bocsi csak most láttam,hogy újabb válasz/kérdés érkezett. Remélem mire írom már megszüntek a fájdalmaid. Pénteken kezdtem szedni és szombat este pukkant ki. Szóval viszonylag gyorsan levitte az antibiotikum. Aztán kihúzattam pár nap múlva.
2014. júl. 16. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!