25 hetes terhes vagyok és enyhén olyan mintha csípne vagy égne a vizeletem Most voltam vizelet vizsgálaton és jó volt akkor mitől lehet?
Figyelt kérdés
Volt valakinek hasonló problémája?2013. máj. 23. 13:45
1/2 anonim válasza:
Felfázás, hüvelygomba lehet... sajnos terhesen hajlamosabb rá az ember! Menj dokihoz!
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy hüvelyi fertőzés vagy valamilyen irritáció.
Menj orvoshoz, ott kiderítik, mert ha fertőzés, akkor az nem csak rád lehet veszéllyel, hanem a babádra is.
Az elsőt pedig annyiban kijavítanám, hogy a felfázás és a hüvelyi fertőzés két különböző dolog. A húgyhólyaghurutot szokták köznéven felfázásnak hívni és olyankor van a húgyutakban, így a vizelettel a gond. De a kérdező írta, hogy a vizeletével minden rendben van. Egyébként az urológiai probléma és nem nőgyógyászati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!