Furi kérdés! Akinek vetéléssel kezdődött a babavárás, és több gyereket szült, annak a későbbi gyerekek között is volt vetélése?
Nem tudom, érthető vagyok-e? Már volt egy vetélésem, most állapotos vagyok az első babával. Ha szülök még babát a mostanin kívül is, előfordulhat, hogy lesz még az egészségesen született babák között vetélés is? Érdekel, hogy kinek hogy valósult meg az ilyen. Volt esetleg olyan, aki szült, utána vetélt, utána megint szült, megint vetélt, vagy ilyesmi?
Jó lenne ilyen formában leírni:
Például anyukámnál: baba-baba-vetélés-baba
anyósomnál: vetélés-baba-vetélés-vetélés
nálam egyelőre így áll a képlet: vetélés-baba
anyukámnál így volt:baba-baba-baba-vetélés-baba-vetélés-baba
nálam:vetélés-vetélés-remélem jön hamarosan a baba:)
tesómnál:vetélés-most 7 hetes gyönyörű kisfiú:)
Simán lehet hogy van közben is vetélés!
köszi, gondoltam, azért is akarom úgy tervezni a második babát, hogy ha véletlenül lenne is közben egy vetélés, akkor se fussak ki a két évből (nálunk annyit lehet otthon ülni a babával)
Sok sikert neked a babásodáshoz.
Még várok egyéb tapasztalatokat is!
"nálunk annyit lehet otthon ülni a babával"
Ezt nem teljesen értem, nem Magyarországon laksz?Amúgy itthon is csak 2 évet lehet otthon ülni!
különben Magyarországon is levitték már 2 évre a 3 évről? Tudom, hogy sokat problémáztatok rajta nemrég, de nem tudom, életbe lépett-e az új törvény.
Ja, különben nálunk már az i s szóba került, hogy 2-ről leviszik másfélre
Tesómnál:baba-vetélés-vetélés-Azóta nem jönn össze
Unokatesónmnál:vetélés-vetélés-vetélés-Baba-baba
köszi
Romániában lakom
Még várok „képleteket”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!