Lehetséges hogy a szülés közeledik? Tudatlan vagyok és nemtudom mit tegyek.34 hetes vagyok.
Tegnap este 20:30 óta fáj a pocim mensisen,ami mára elmúlt csak az időközönkénti hasfájdalmak maradtak meg ami keményedéssel jár.Ezek összehúzódások?Tudom nem lehet monitor elől megmondani és valószínű nemsokára a dokimmal is fogok beszélni.De mégis leírnátok milyenek az összehúzódások?Lehet hogy csak jóslók?De akkor az már elmúlt volna tegnap este óta nem?Amúgy próbáltam a melegfűrdőt és a magnét is de eddig nem használt :-(((!
Előre is köszi!
szia!
Mi történt veletek? remélem minden rendben volt! :)
31+5 heteske
Sziasztok!!
Köszi az érdeklődést.Hát igazából akkor nem történt semmi vagyis nem szültem meg.Végül 40+6 hétre szültem.Már azt hittem soha nem fogok megszülni.Jóslók volta,teljesen zárt voltam.Meg is vizsgált de minden rendben volt.
Amúgy igaz valóban hogy az igazi fájásokat azt megéreztem.Úgy indult a szülésem hogy csordogált éjjel a magzatvíz de mire összekészülődtünk már fájásaim is voltak.Egyből 6,5 és 4 percesek.Igazából nem viselt meg annyira szülés (hála az égnek),és most már várjuk a tesót is.És veletek mi a helyzet?Milyen volt a szülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!