20 hetes kismama vagyok. Tegnap éreztem először a babámat. (Belém rugott! ) Mostmár folyamatosan érezni fogom?
szia!
Elvileg igen,minden nap kell egy kicsit érezned!Nem biztos h álllllandóan,mert lehet egy picit lustibb,de az is lehet h olyan aktív lesz h még aludni sem hagy:-)))
Boldog babavárást!
28 hetes kismama
Szia, szerintem nem. FOkozatosan alakul ki, hogy minden nap érezd. Mert először csak a nagy rúgásokat érzed, és ahogy nő az egyre kisebbeket, végén ha már mocorog az is oylan mintha nagyokat rúgna:). Én is a 20. héten éreztem először, de rendszeres csak a 22-23.hétben lett. Ne aggódj, pár hét és beáll.
Egy 4 hónapos örökmozgó anyukája
Köszönöm szépen a válaszokat!
Alig vártam, hogy megmozduljon. Eddig számomra hihetetlen volt, hogy terhes vagyok. A tegnapi rúgásokkal vált számomra "kézenfoghatóvá".
Szia. Egyetértek a második válaszolóval. Eleinte lesz olyan is hogy egy-két napig sem érzed. De gondolj arra, hogy ő még milyen pici, és mozog rendesen, csak nem mindet érzed. Ahogy nő, majd akkor kell mindennap legalább egyszer érezned. De ez inkább a 25 hét környékétől várható.
Üdv, 36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!