Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen menzesz szerű has...

29 hetesen menzesz szerű has és derékfájás?

Figyelt kérdés

29 hetes 5 napos vagyok. Ma délután jött elő az alhasi fájdalom (tompán) és fáj a derekam is. Hasam azóta nem igazán érzem, inkább a derekam.

Konkrét görcs, keményedés nincs. Baba mozog rendesen ,főleg az alhasam táján ahol a császárom van.

Idő okozhatja? Délelött eső, hideg, délután napsütés, meleg, most vihar és megint hideg.

Vagy baba mozgása?

2013. máj. 17. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:

okozhatja akár az idő is. Fél éve ugyanilyen frontnál írtam ki kb. ugyanezt a kérdést. Mindenki írta, hogy nyugi, csak az időjárás. Másnak mentem be a terhestanácsadásra, elmondtam ezt, de szinte csak mellékesen kifelé menet, mondták, hogy akkor azért megnéz az orvos. 1 ujjnira teljesen nyitva voltam, haza sem engedtek, befektettek a kórházba és 4 napig kaptam a magnézium infúziót, hogy visszatartsák a babát.

Egy szó mint száz, én megnézetném magam.

2013. máj. 17. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
és egy az egyben ugyanígy 29 hetes voltam. Amúgy utána szülésig csak fekhettem. Végül 37. héten szültem.
2013. máj. 17. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 34. héten volt. Kórház, vissza kellett tartani, haza se engedtek. Én megnézetném magam a helyedben, jobb félni, mint megijedni.
2013. máj. 17. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézesd meg magad mindenképp! Nekem is volt ilyen, egy egész napot fájt az alhasam 30 hetesen, mintha menstruálnék, de nagyon durván. Másnap délelőtt elmentem a dokihoz, nem volt semmi probléma hála az égnek, utána 40+3 hétben egészséges gyermekem született, nem tudni mitől lehetett, nem biztos hogy nálad is gond van, de azért nézesd meg mindenképp, az a biztos!
2013. máj. 18. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!