Ha 16 hetesen éreztem egyszer mozogni a babát, és azóta egyszer sem, az így rendben van?
Ma telt el 2 hét, és azóta sem éreztem mozogni:(
Akkor biztosra megtudtam mondani, hogy ő mozgott, mert egy órán keresztül éreztem, bőven volt idő megállapítani:)
Azóta nem kellett volna újra érezni, vagy lehet, hogy mocorgott, csak én nem ismertem fel?
Hasonló cipőben járok, csak már a 21. héten és még én is sokszor aggódom, hogy már rég nem mocorgott.
Szerintem mocorog, csak nem érzed, mert nagyon sok még a helye és ha nem olyan pózban van ő is és te is akkor még nagyon ritka, hogy felfigyelj rá. Mikor mégy UH-ra? Elvileg mostanában kellene menned.
Nekem is így volt, 17 hetesen éreztem mocorogni a babámat pár napig, aztán 2 hétig semmi! Na de aztán viszont már minden egyes nap!
Én is nagyon izgultam, most már tudom, hogy feleslegesen :) Türelem! Jó babavárást!
Szia! Én ilyenkor csak úgy éreztem nagy nehezen, ha hanyatt feküdtem, fejem is lent nem párnán, szinte homorúan feszült a hasam. És persze türelmesen.. :)
Aztán pár hét, és minden nap érezni fogod, ami isteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!