Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20-21 hetesen lehet még...

20-21 hetesen lehet még olyan, hogy napjában csak ritkán érzem a babát mozogni (délelőtt egy-két rúgás, este egy-két rúgás)?

Figyelt kérdés
Kb. egy hete még gyakrabban éreztem.
2009. okt. 2. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,én 23 hetes vagyok,és mintha én irtam volna ki ezt a kérdést.2-3 napja gyengébben és ritkábban érzem a mozgásokat,már agyon paráztattam magam.Lehet az időjárástól van...
2009. okt. 2. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:

szia! Én ma léptem be a 21. hétbe és nekem is van hogy ritkábban érzem a babócát.Éjjel ha felébredek,inkább akkor szoktam érezni,de szerintem ez normális,mert még annyi helye van ott bent hogy kedvére ficánkolhat :) anélkül hogy minket az "zavarna"

Ne aggódj,minden rendben van :)

2009. okt. 2. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok, mi is a 21. hétben járunk és még én is sokszor parázok ezen, mert nem érzem olyan sokszor mozogni. Megfigyeltem, hogy ha sokat pihenek akkor Ő is többet mozog, vagy legalábbis jobban megérzem. Ha hajtós a napom akkor hajnalban és napközben egyszer-kétszer gyengén érzem csak. Babázós barátnőim szerint ez rendben van így, ők csak a 26-28. hét körül érezték rendszeresen a babájukat.

Szerintem sok dolog befolyásolja ezt, inkább örüljünk annak amikor érezzük.

2009. okt. 2. 09:57
 4/5 anonim válasza:
En 28 hetes km vagyok. En is vagyok igy kozbe. Nem olyan aktiv az en kicsikem se. Vannak napok amikor olyan gyengen mozok, hogy ha jol oda figyelek csak akkor erzem es van amikor erossen rugdos es feszkelodik. En meg most is ugy vagyok,hogy egy nap 2 szer erzek altalaban delelott es este 9 utan. Ne izgulj mert nincsen baj.
2009. okt. 2. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, Lányok, a megnyugtató válaszokat, látom már, hogy nem olyan különleges dolog ez. Egyébként azt én is megfigyeltem, hogy ha egész nap itthon vagyok, akkor többet mozgolódik. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz aktív baba, ha már kint lesz. :)
2009. okt. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!