Genetikai rendellenesség után szült valaki egészséges gyermeket?
Barátnőm első terhességét azakította meg emiatt, ikrek lettek volna.
A második terhességéből lett egy egészséges fia, most pedig megint terhes!
Minden fizetős, nem fizetős vizsgálatot elvégeztet, kombinált teszt, magzat víz minta vétel, méhlepény minta vétel, genetikai ultrahangok, most 18 hetes terhes, és minden lelete jó, most megnyugodott!!!
Igen. Szültem.
21-ik héten kellett megszülnöm egy rendellenesség miatt, nem maradhatott velünk szegény. :(
Orvosról orvosra, genetikai intézet.........
Kiderült, minden egyes terhességemnél 25% az esély, hogy ismét beteg lesz a gyerkőc.
7-szer voltam terhes, és egy szem élő egészséges kisfiam van. Nem adtam fel.
Tudom mit érzel, mikor megfogant a fiam, és úgy nézett ki velünk is marad végigparáztam az egész terhességet, mindenhova elmentem ahova csak lehetett, szegedre küldtek ultrahangra, ahol azt mondták: a gyomor nem telítőtödd, két hét múlva kontroll. Azt hittem meghalok félelmemben, de hála nem lett semi baj. 42-ik hétre született :)
Csak annyit tudok mondani, hogy ha megteheted, akkor 4D-s uh-ra menj minél többször! Nem azért mert mozi, hanem mert nálunk is csak ott vették észre a problémát, a sima mezei uh-n azt mondták minden rendben. :(
Minden jót! Nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!