Baboltok Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Folyton eltűnnek a helyükről ezek a bolltok. :-(
A neten nem találok segítséget.Össze tudjuk szedni a boltokat a városban?
Bolt nevet,utcát és weboldalt tudtok írni?Mert már bekavarodtam rendesen.
2013. máj. 15. 23:04
1/6 anonim válasza:
:-) szeretettel várlak a Micimackó Bababiziben az Új út 3 sz. alatt. :-) Mi nem tűnünk el,holnap lesz a két éves szülinapunk :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Na esse' tudtam :-D
Köszönöm,be fogunk kukkantani.
2013. máj. 16. 07:41
3/6 anonim válasza:
A Géza utcán is van egy, Happy Baby talán. A tesco körül több is.
4/6 anonim válasza:
Azt is megnézheted, hol tudod kiváltani a felicitas kupont, ott is fel van sorolva pár bababolt.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok :-) sorolok néhány konkurenciát :-) A Szegfű utcán a Zsebibaba,a Géza utcán a Happy Baby,a Kállói út elején,a nevét nem tudom,Bocskai úton a Napsugár bababolt,ez az amelyik régen a Debreceni út végén volt,Brendon,Babavilág,és velünk szemben az Új utcán az Enikő bababolt.Hirtelen ennyi jut eszembe :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Ó nagyon szépen köszönöm nektek!!! :-)
2013. máj. 16. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!