Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magne B6 és Béres Magnézium...

Magne B6 és Béres Magnézium szedhető vegyesen? Úgy értem, hogy pl reggel Béres, délben, este Magne B6?

Figyelt kérdés

26 hetes vagyok és eddig a Béres félét szedtem reggel, este felet(szóval napi egyet). Ezt a védőnőm javasolta már a terhesség legelején "megelőzés" céljából, mivel van egy 2 éves lányom, akit néha emelgetni kell. Eddig szinte nem is voltak keményedéseim, teljesen meg voltam elégedve a gyógyszerrel. Kb a 18 hét körül mondta a dokim, hogy szedjek 3X1 Magne B6-ot és én nem mertem neki mondani, hogy inkább a Bérest szedném. Szóval ő úgy tudta, hogy azt szedem. Erre most megvizsgált és mondta, hogy többet kéne pihennem és szedjek 3x2 Magne B6-ot.

És az az érdekes, hogy mióta ezt mondta, azóta állandóan keményedek, úgyhogy lehet tényleg át kéne térnem a "régi, jól bevált" Magne B6-ra(az első terhességem alatt is azt szedtem).

Szóval tudom, hogy a dokimra kéne hallgatni, de nemrég vettem meg egy 60 szemes Béres félét és az ugye még ha duplán szedem is kitartana 1 hónapig. arra gondoltam, hogy úgy spórolnék egy kicsit a "drága" MagneB6-tal, hogy vegyesen szedném. Mert lehet, hogy a Magne B6 azért hatásosabb, mert több benne a B6 és emiatt jobban felszívódik a magnézium.

Szedte valaki ezeket így vegyesen, vagy hülyeség?

Bocs, hogy ilyen hosszan magyaráztam.

2009. okt. 1. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

én a magnerot nevű szerre esküszöm, a patikus és a doki szerint is annak a legjobb a feészívódása, szétrágva, kevés vízzel kell benni, borzasztó, de nagyon hatásos.

én a helyedben nem variálnék, beszedném a megne B6-ot, a Béres Magnéziumot meg eltenném a terhesség végére, amikor már nem olyan nagy baj, ha többet keményedsz, vagy a szoptatás alatt szedném. igaz, a szülés előtt 4 héttel illik abbahagyni, hogy ne legyenek gyengék a fájások. én a másodikat várom, 35. hetet taposom, a fiam 21 hónapos, szóval maximálisan megértem a helyzetet, amikor nagyon sokat keményedtem, akkor nekem egy kis sör/bor is segített és a pozitív gondolkodás. miért mondta a doki, hogy többet kell pihenni, én a 32. héttől egy ujjnyit nyitva vagyok és állítólag laza a méhszájam, nem tudom mit jelenet, de jól vagyok, ahogy telik az idő egyre kevésbé zavar a keményedés, elvégre az sem lenne tragédia, ha jönne, persze még jobb neki bent...

2009. okt. 1. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a magnerot-ot javasolta a dokim keményedésekre, nekem jobban bevált mint a béres vagy a magne b6.
2009. okt. 2. 08:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Inkább nem variálok: szedem a 3X2 Magne B6-ot és várom a hatást. Csak az a furcsa, hogy egyik napról a másikra kezdődtek a keményedéseim. És ha fekszek még rosszabb. Persze az is lehet, hogy csak a méhem nő.
2009. okt. 2. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, ha a baba intenzíven nő, akkor a keményedések is szaporodnak, de nyugi, ez nem marad így, ha pihensz, magnéziumozol, esetleg iszogatsz is, akkor javul a helyzet, drukkolok, és kitartást!
2009. okt. 3. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!