Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csiláltam terhességi tesztet,...

Csiláltam terhességi tesztet, mert 1,5 hete késik a vérzésem. Pozítiv lett a teszt, de a melleim nincsenek megduzzadva és éjszaka görcsöl a hasam. Lehet valami baja a megzatnak?

Figyelt kérdés
2007. szept. 18. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Irány a nőgyógyász!
2007. szept. 18. 15:44
 2/7 anonim válasza:
van olyan akinek terheség alatt is van menzesze. de inkább a biztonság kedvéért menj el orvoshoz
2007. szept. 18. 15:59
 3/7 anonim válasza:
van olyan akinek terheség alatt is van menzesze. de inkább a biztonság kedvéért menj el orvoshoz!
2007. szept. 18. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben duzzad med egyböl a mell.Nekem is a hasam fájt,mintha megakart volna jönni a mensim.Nekem ahogyan pozitív lett a tesztem mentem másnap a dokihoz.

Ne idegeskedj,azzal nem segítesz,csak ártasz mindketötöknek.Nem lessz gond.Menj holnap orvoshoz.!!!!!

Gratula a babához.

2007. szept. 18. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden tünet jelentkezik mindenkinél, a hasgörcs pedig nem biztos, hogy rossz. Ha enyhe, menstruációs görcsöket érzel, az tök normális. De így is úgyis mész az orvoshoz, igaz?
2007. szept. 18. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyan így voltam, 3 tesztet is csináltam (1 negatív, 2 pozitív lett).

A hasam fájt (még most is-5 hetes vagyok), viszont a melleimen semmi változás.

Ettől én is megijedtem, és rohantam az orvoshoz-azt mondta "ahány terhesség annyi féle".

Ne aggódj, nem lesz semmi baj. De azért orvoshoz tényleg menj el.

2007. szept. 18. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabály hogy a melleknek mindjárt duzzadniuk kell, aki amugy kicsit mellesebb annak késobb duzzad de ez természetes, neizgulj fog még duzzadni !!!
2007. szept. 19. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!