Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mitől lehet, hogy nem nő a...

Ez mitől lehet, hogy nem nő a hasam?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok mitől lehet az hogy április 10-e óta egyszer 1 cm nőtt a hasam ápr végére, majd utána elkezdett kevesebb lenni és mára már 3-4 cm-vel kevesebb több mint egy hó alatt? Barátnőm 3 nap különbséggel van kiírva, neki ez idő alatt nőtt 10 cm-t. Más is járt már így? 26 hkm
2013. máj. 15. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, erősek a hasizmaid, hasfal, ezért még nem kifele nő, hanem "befele". Kolléganőmnek dettó ilyen volt, nehezen is bírta a terhességet a vége felé. Majd elkezd kifele is terjeszkedni ne aggódj.
2013. máj. 15. 11:29
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :) az előfordulhat :) annyira nem zavar, ha nincs baja a babának :)))
2013. máj. 15. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:

attól is függ hogy fekszik a baba,

meg lehet a következő hónapban a bnődé nem fog nőni és a Tiéd indúl meg majd ...

ha a baba nő rendesen akkor lényegtelen a pocak mekkora :)

2013. máj. 15. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Valószínű az elsőnek lesz igaza, védőnő is hasonlót mondott mivel ugye tornázom stb , erősek a hasizmok és most van az amikor felfele is jön és valószínű kifele most nem engedi annyira a hasam, aminek kicsit örülök akkor ha valóban így van :) eddig szépen folyamatosan nőtt, nem csíkosodtam remélem már nem is fogok, pedig hát most fog igazán nőni a bébi, de azért még bízom
2013. máj. 15. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ezzel nem is foglalkoztam. Már kb 10 hete stangnál. A minap nőtt 2cm-t. 24hkm
2013. máj. 15. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor hasonló a helyzet :)
2013. máj. 15. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, úgyhogy ne aggódj. Nekem semmi bajom, Ő pedig nagyon jól érzi magát idebenn.

Sokkal kevesebbet érzem rúgni őt, mint mások, áprilisban kéthetente egyszer, pár napja már minden nap egy kicsit.

Szóval ha nem érzed őt rúgni nagyon, valószínűleg ez is ezért lesz. Ne aggódj emiatt sem.

2013. máj. 16. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!