Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandóság+kávé?

Várandóság+kávé?

Figyelt kérdés
Eddig napi két jó erős kotyogós kávét ittam. Nem túl egészséges ugyan, de imádtam. Most, hogy kiderült kismama vagyok, mennyire kellene ezt a mennyiséget lekorlátozni, hogy minden rendben legyen?

2013. máj. 14. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
kapucsínó, 3in1 kv, esetleg reggel az erős, du. az enyhébb! nem kell teljesen lemondanod róla!:)
2013. máj. 14. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
napi 2 közepesen erős, vagy gyengébb kotyogósra érdemes cserélni, ha nem túl magas a vérnyomásod.
2013. máj. 14. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is kotyogós kávét iszok, de több tejet rakok bele.

Nekem a védőnőm mondta, hogy nyugodtan ihatok napi 1-2 kávét, ha alacsony a vérnyomásom még jót is tesz. :)

35 hkm

2013. máj. 14. 15:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat. Remélem, minden rendben lesz. Nagyon félek az első 12 héttől.
2013. máj. 14. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:

délelőtt egy jó közepesen erős kávé tejszínnel

délután 3 az 1 ben :)

2013. máj. 14. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
En is ket eros presszot ittam mindig naponta, a dokim szerint ez meg varandosan is belefer!
2013. máj. 14. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
én is iszom , napi kettőt is néha. ne parázd túl. boldog babavárást:-)
2013. máj. 14. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a tehesség tervezésekor valahogy megundorodtam a kávétól, csak a 3in1 kávét tudtam meginni (terhesség előtt már fél évvel). Mikor teherbe estem nem bírtam meginni a kávét, már a szagától is hánytam. Most a második trimeszter közepén jött vissza, hogy innék néha, de most is csak 3in1-eset iszom, mert a másiktól undorodom, de ha iszol napi kettőt, szerintem semmi bajod nem lesz, és ahogy írták a vérnyomásodra is jó, ha alacsony.

24+3 hkm

2013. máj. 14. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Régen dupla kávét ittam reggel, tejjel. Fokozatosan emeltem a tejadagot, és kicsit csökkentettem a kávét, míg közepesen erős tejeskávé lett belőle. A délutáni kávét azonban elhagytam, csak végszükség esetén iszom akkor is tejeskávét.

Cukorterheléses napokon ugye nem lehet kávézni reggel, ilyenkor iszonyúan alacsony a vérnyomásom, a védőnő egyszer csodálkozott is, hogy nem szédülök-e.

Eddig mindenhol azt olvastam, hogy napi 1-2 nem túl erős kávé nyugodtan iható.

2013. máj. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!