Nyugtassatok meg! Nagyon magas AFP és MoM korrigált érték ellenére egészséges baba?
Tegnap kézhez kaptam az AFP és MoM korrigált értékemet és mind a kettő nagyon magas (MoM kétszer annyi, mint a határérték). Pénteken megyek UH-ra 4D-re a Hepinethez, kedden pedig SOTE 1. genetikai UH-ra.
Volt köztetek olyan, akinek ilyen magas eltérés ellenére minden rendben volt a babával? Remélem sok pozitív esetről tudtok beszámolni! :)
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen a biztatást! Mindenképpen jelentkezem majd! És csak a frászt hozta rám az AFP! Minden rendben lesz! Rendben kell lennie!!
Nem a SOTE-ra tartozom, csak beutalt az orvosom (16. kerületi szakrendelőbe járok terhesgondozásra).
megértem, ez az afp nagyon mumus, sokszor ad fals eredményt!
én előre félek, ikreket várok :) nekem két hét múlva érkezik az eredmény, pont most voltam vérvételen
ahogy nézegettem fórumokat most, tényleg sok esetben nem jelentett semmi, néha igen, néha nem volt pozitív a vége, de néha meg teljesen!:)
Mi lett az eredmény kedves kérdező?
Remélem minden rendben!
Én most olvastam a kérdésedet, remélem minden rendben veletek.
Nekem egy kicsit alacsony lett az afp-m, viszont a kombinált teszt jó lett nekem is. Még nem voltam az orvosnál, kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.
Esetleg írnál, hogy milyen vizsgálaton voltál még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!