Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csongrádon Dr Jósa Géza...

Csongrádon Dr Jósa Géza magánrendelése mennyibe kerül?!

Figyelt kérdés

2013. máj. 14. 09:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1.vagoyk. Persze, így terjed szájról szájra a hír, hogy óó milyen rendes, stb., így kap egy kis pozitívat, mert tényleg, sajnos sok a pénzéhes, és mivel nem azt a világot éljük, hogy csak úgy kiad valaki 10e ft-ot alkalmanként, így ő kér keveset vagy semmit, mert fontos a 'jó' hírneve. A barátnőmet császár után meg sem nézte, az utolsó bent töltött napján ment be a borítékért.

Az ismerősöm, akinek meg kellett szülnie a beteg babát, ő úgy járt, hogy 20.héten elment hozzá, minden rendben, majd elmentek egyet baba-mozizni és ott derült ki a baj, utána vissza ehhez a dokihoz, és óó, tényleg baj van.

Biztos minden orvos hibázik, én csak jót akartam ezzel, de nem lesz semmi gond, csak leírtam a véleményem, de ahogy elolvasgattam, nem csak nekem van tudomásom ilyenről. Könnyű szülést kívánok! :)

2013. máj. 14. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Igaz én még nem voltam akkor terhes, 20 éves voltam elkaptam valahonnan a candidát... egy évig jártam hozzá mert nem vett le tenyésztés mondván kis gomba az egész nem érdekes .. egy évig 2 havonta hagytam ott lovét neki benézett ,és széttárta a kezét hogy hát sajnos viszatérthet... tenyésztést még mindig nem vett le , mire elpanaszkodtam magam egy bnőmnek hogy már kivok ettől a betegségtől , ajánlott egy másik dokit, oké drágább volt 2ezer forinttal de egyből vett tenyésztést és láss csodát elmúlt a gombám, rosz gyógyszert írt fel mindig józsa... mindegy azóta se menntem nem mennék hozzá. 10 éves történet...
2013. máj. 14. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
1.vagyok, ugye az ismerősöm.. Ezt így nem vette észre és várnia kellett 2(!!!) hetet, hogy megszülje.
2013. máj. 14. 14:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Szomorú dolgok ezek :( Köszönöm a válaszokat és az őszinte véleményeket/tapasztalatokat.Na majd lesz akkor valahogy de a lényeg a baba és az én egészségem így tényleg megfontolandó!
2013. máj. 14. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Nos, úgy látom, elég sok a rossz vélemény. Én csak az ellenkezőjét tudom állítani. 2 gyermekem nála szültem, én nem tudok rá semmi rosszat mondani. Őt fogadtam fel, mert ajánlották. Emberséges, kedves, a pénz sokadlagos szempont nála, ott volt velem szüléskor, kedves volt, türelmes, mindkettő szülésemnél azon a héten szabin volt. Mégis ott volt, sőt, szülés után két óráig is ott volt még. Utána következő 3 napban is mindennap benézett, hogy hogy vagyunk, megnézte a babát is mindig. Most osztályvezető, gondolom nem véletlen. Szóval a sok negatív kritika ellenére én csak pozitívat tudok róla mondani. Ja, és 4 év alatt, én akkor szültem, kb. 12 ismerősöm szült nála, akiknek ajánlottam őt, mindenki megelégedetten, boldogan jött el onnan. :)
2014. júl. 16. 07:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Szimpátia alapon működik. És nem azért o.vezető, mert ő a legjobb. Ez egy hatalmas tévedés..
2014. júl. 16. 13:40
 17/17 anonim válasza:

régebbi mar a kerdes, de elolvasgattam a hozzaszolasokat, mert orvosom az emlitett doktor ur.

Azt kell mondjam, meglepő amiket olvastam.En nem tapasztaltam semmi negativat vele kapcsolatban, sot eddig eletem soran o volt az egyetlen orvos akitol nem feltem, mert jol es kedvesen bant velem. Persze a velemenyet mindenki leirhatja, igy en is leirom, hogy szerintem nagyon kivalo szakember es figyelmes. Tenyleg nem a penz fontos neki es torodika betegeivel. Ennek elkenere lehet akinek negativ a tapasztalata vele kapcs. de o is ember, neki is lehetnek rossz napjai es lehet hogy eppen ebbe csusszantak bele a baratnok. Nalam idopontot kellettegyeztetni mutettel kapcsolatban, es mondtuk o mondja meg mikor a legjobb neki,es adott egyidopontot. kesobb a noverek mondtak hogy valojaban szabin van csak bejott 2 mutetre, de meg csak nem is emlitette hogy ott van,es a penzzel is ugykellett futkosni utana, es eldogadni ks nehezen akarta. Nekem ezek a tapasztalaim, en szemely szerint soha nem mennek mashoz, de mindenki sajat maganak erzi hogy mi jo neki :)

2015. márc. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!