Csongrádon Dr Jósa Géza magánrendelése mennyibe kerül?!
1.vagoyk. Persze, így terjed szájról szájra a hír, hogy óó milyen rendes, stb., így kap egy kis pozitívat, mert tényleg, sajnos sok a pénzéhes, és mivel nem azt a világot éljük, hogy csak úgy kiad valaki 10e ft-ot alkalmanként, így ő kér keveset vagy semmit, mert fontos a 'jó' hírneve. A barátnőmet császár után meg sem nézte, az utolsó bent töltött napján ment be a borítékért.
Az ismerősöm, akinek meg kellett szülnie a beteg babát, ő úgy járt, hogy 20.héten elment hozzá, minden rendben, majd elmentek egyet baba-mozizni és ott derült ki a baj, utána vissza ehhez a dokihoz, és óó, tényleg baj van.
Biztos minden orvos hibázik, én csak jót akartam ezzel, de nem lesz semmi gond, csak leírtam a véleményem, de ahogy elolvasgattam, nem csak nekem van tudomásom ilyenről. Könnyű szülést kívánok! :)
régebbi mar a kerdes, de elolvasgattam a hozzaszolasokat, mert orvosom az emlitett doktor ur.
Azt kell mondjam, meglepő amiket olvastam.En nem tapasztaltam semmi negativat vele kapcsolatban, sot eddig eletem soran o volt az egyetlen orvos akitol nem feltem, mert jol es kedvesen bant velem. Persze a velemenyet mindenki leirhatja, igy en is leirom, hogy szerintem nagyon kivalo szakember es figyelmes. Tenyleg nem a penz fontos neki es torodika betegeivel. Ennek elkenere lehet akinek negativ a tapasztalata vele kapcs. de o is ember, neki is lehetnek rossz napjai es lehet hogy eppen ebbe csusszantak bele a baratnok. Nalam idopontot kellettegyeztetni mutettel kapcsolatban, es mondtuk o mondja meg mikor a legjobb neki,es adott egyidopontot. kesobb a noverek mondtak hogy valojaban szabin van csak bejott 2 mutetre, de meg csak nem is emlitette hogy ott van,es a penzzel is ugykellett futkosni utana, es eldogadni ks nehezen akarta. Nekem ezek a tapasztalaim, en szemely szerint soha nem mennek mashoz, de mindenki sajat maganak erzi hogy mi jo neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!