Lehetek (7-8hetes) terhes, ha már 2x megjött és esemény utánit is vettem be 5órával az aktus után?
Figyelt kérdés
az első menzesz előtt és után negativ lett a teszt.Nincsenek rá utaló jelek se(nincs rosszullét...)csak néha fáj a hasam.Már lenne vmi jele ,ha az lennék.Nem?2013. máj. 13. 19:09
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok most mar biztos??
2013. máj. 24. 22:12
12/16 anonim válasza:
Menj el orvoshoz és nézesd meg magad. Ez még nem jutott eszedbe??? Az tuti lesz amit ő mond talán elfogadod és nem leszel idegbajos...
13/16 A kérdező kommentje:
elmentem orvoshoz ,azt mondta h nincs semmi,csak gyulladás..erre kaptam gyógyszert amit még nem kezdtem el felszedni..a jöv héten szeretném
kedden meg kellett volna jönnie a menstruáviómnak,de csak szerdán jött meg és alig van.élénk piros rendes vér szine van(nem barnázás) de ma már alig van és az elmúlt napoba is csak alig volt..a hasam viszont eléggé fájt.Ez attól lehet h a gyulladás még nincs kikezelve???
2013. jún. 7. 11:05
14/16 anonim válasza:
Igen a gyulladás okozza a hasfájást és a vérzés zavart is, kezd el szedni a gyógyszert és utána biztosan rendbe jösz.
15/16 A kérdező kommentje:
de igy a menstruáció alatt elkezdhetem? nem kéne várnom vele??mert elméletileg a menstruációm tartana úgy vasárnap hétfőig
2013. jún. 7. 11:28
16/16 anonim válasza:
Ha kúpot kaptál akkor ne használd amíg vérzel, ha beszedős akkor nyugodtan elkezdheted. De ha bizonytalan vagy hívd fel a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!