8 hetes terhes vagyok és kb. ma déltől lázas. Hónaljba mérve 37,8 szájba mérve 38.3. Vettem fürdőt, meg 1 szem rubhofent, de cseppet sem vitte le. Mit tehetek még? Hagyjam magától elmúlni?
dr. Hamvas Ferenc: "Terhesség alatt milyen fájdalom- ill. fejfájáscsillapítók használhatók, illetve mit használjunk lázcsillapításra gond nélkül?
Algopyrin, Quarelin, Demalgon nyugodtan használható fájdalomcsillapításra, Algopyrin, Kalmopyrin, Aszpirin, Panadol, Rubophen pedig lázcsillapítóként.
én aspirint szedtem, és semmi bajunk.
Kedves Kérdező!
Úgy olvasom elég sokat voltál lázas, és elég magas lázzal. Lett végül valami baja a babádnak (azóta gyermekednek)?
Én 10 hetesen kaptam el valami durva nàthát, amikor mértem 37 fölé nem ment, de éjszaka nem nagyon mértem, pedig nem voltam jól. Napközben nem volt lázam, de a rossz közérzet 2-3 napjg is eltartott. Én semmit sem vettem be, mert a védőnő, háziorvos és gyógyszerész sem javasolta. Már nagyon bánom. És sokat aggódok. 16 hetes terhes vagyok, úgyhogy messze még a vége, és nagyon izgulok hogy bajt csináltam. Remélem olvasod még, ha igen kérlek válaszolj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!