Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A barátommal óvszer nélkül...

A barátommal óvszer nélkül szexeltünk. és most pár napja nagyon meg vagyok ijedve mert késik a menstruációm és fáj a hasam és hányingerem is van. De mielőtt elélvez mindig kiveszi. Lehetséges hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Vagy már arra is gondoltam hogy már anniyra rá parázok erre az egészre hogy azért fáj a hasam és azért is van néha hányingerem. Mert a menstruációm máskor is szokott késni.
2013. máj. 11. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

bocs, de a terhességnél nem fájhat a hasad

amúgy is más amiből az ember tudja,

Te nem vagy az, de sajnálom, hogy agyad miért nincs

egyből a neten nem azt keresed mikor volt a menstruáció első napja, hossza, szóval mikor vagy fogamzóképes

így amit leírtál egy rakás szar, szóval erre a válasz és reakció az amit írtak

értelmesen, logikusan kéne gondolkodni, használni az agyadat és a netet, tanulásra kiváló N

2013. máj. 11. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy tanulj az esetből, egyéb esetben csak egy jövendőbeli élet érdekeit nézve nem kívánom, hogy teherbeess...
2013. máj. 11. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha ennyire parázol a terhességtől, MIÉRT NEM VÉDEKEZEL NORMÁLIS?

Igen, terhes lehetsz.

2013. máj. 11. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem csak a hasam görcsölt,más tünet nem volt,azt hittem valami gyulladás mert nem akart megjönni.Bár nálunk nem probléma ez.Ezzel a védekezésse mòddal sokan ülnek most terhesgondozáson ám!ha nem akarsz gyereket ne így csináljátok.Ott az óvszer az olcsó,ha biztosat akarsz akkor a bogyó vagy a gyűrű.Legyen eszed!Akarod te,hogy a gyerekednek hülye szülei legyenek?
2013. máj. 12. 01:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz en igy estem teherbe. Igaz nem banom 29 eves vagyok szoval ugy gondoltam itt volt az ideje vegulis. Parommal mar nagyon varjuk a picit. 20hkm
2013. máj. 12. 01:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet és kiderül!!! Semmi sem biztos,de bármi lehetséges...
2013. máj. 12. 07:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Kicsit benézted a kategóriát is, tanulj meg olvasni!!!
2013. máj. 12. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Nekem a 3. babám így fogant. :) Ha már késik a menstruációd, akkor csinálj egy tesztet!
2013. máj. 13. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!