Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyben van így a kicsi?...

Veszélyben van így a kicsi? 16hetes vagyok

Figyelt kérdés
Tegnap egy bevásárlóközpontban voltam és kimentem a mosdóba ott láttam,h.véres az alsóneműm,azonnal a pár száz méterre lévő szakrendelőbe rohantam zokogva. Megvizsgált egy orvos és megállapította,hogy zárt de kissé megrövidült a méhszájam. Magnézium szedését és pihenést javasolt. A saját orvosom csak jövő7közepén lesz -külföldön van-. Azóta pihenek ma volt pár csepp rózsaszínes majd barnás cseppjeim és menszi szerű hasfájásom de ennyi. MI történik velem??? Baj lesz? Teljesen kikészültem.( Közben itt van a nagyobbik gyerekem is...:(

2013. máj. 11. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha még mindig nem nyugodtál meg akkor inkább menjél el ügyeletre és nézesd meg magad. Ne idegeskedj mert az se neked, se a pocaklakódnak nem tesz jót.
2013. máj. 11. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem totál ugyanez volt 17 hetesen, pihennin kellett (nekem is itt van a nagyobbik, aki még csak most 1 éves, tehát a pihenés annyi volt, hogy nem emelgettem, de nem tudtam feküdni), ez olyan 2 hétig volt így, azóta nem volt vérzés. A hasam is asszem aznap meg másnap fájt. Most 27 hetes vagyok. Szóval kitartás!!!!
2013. máj. 11. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: mármint a vérzés akkor 2x volt, és 2 hétig nem emelgettem a gyerkőcöt.
2013. máj. 11. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el ügyeletre. A saját magad megnyugtatására!!
2013. máj. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!