Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet szexelni?

Lues kérdése:

Szerintetek lehet szexelni?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és már a 18. heti uh-n azt mondták, hogy a méhlepény eléri a méhszájat. Ezt most is elmondták tegnap. Nem volt vérzésem sosem (Szerencsére, le is kopogom), nem fáj semmim és senki sem mondta, hogy ne éljünk a párommal nemi életet. Csak annyit mondtak, hogy ne eröltessem meg magam, ne cipekedjek. Ti mit tudtok erre mondani? Tapasztalatok?
2013. máj. 9. 19:17
 1/5 anonim válasza:
Ha emberi méretekkel bír, miért ne lehetne? A méhszáj zárva, elvileg lehet. Persze ha az első kérdésre a válasz igen! ;)
2013. máj. 9. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkabb ne legysn behatolas de a lepeny mev felhuzodhat
2013. máj. 9. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mindenképp megkárdezném erről külön az orvost. Akinek a lepény a méhszájhoz közel van vagy rajta tiltani szokták.
2013. máj. 9. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
biztosan mondta volna, ha nem lehet.
2013. máj. 9. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem érte el a méhlepény a méhszájat mégis azt mondta a dokim feküdjek amennyit tudok pihenjek ne csináljak megerőltetőt és mi pár hétig nem is bújtunk össze a férjemmel.Amikor már fentebb ment a méhlepény akkor szabad volt szexelnünk.De én a helyetekbe nem probálkoznék a következő UH-ig.5 hetes kisfiú anyukája
2013. máj. 10. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!