8. hetes vagyok és egyfolytában émelygek, reggeltől estig. Mára a hangulatomra is rányomta a bélyeget, borongós vagyok és borúlátó. Ez az émelygés és a rossz közérzet miatt van, vagy depis lettem?
Szia!
Igen, de ne csüggedj! Nálam is ez volt. Az ún. "reggeli" rosszullét nálam szinte egész nap tartott. Viszont jó hír, hogy a 12-14. hét környékén lassan , de biztosan elmúlnak ezek a rosszullétek!
Fel a fejjel, és kitartás, lesz ez még sokkal jobb is!!!!!:)))
Ez minden miatt van, ami itt hirtelenében összejött, de ne itélj egy nap alapján!
Holnap reggel új nap kezdődik, új élményekkel, új napsütéssel, és a babád is már egy nappal idősebb lett!
Fel a fejjel, mosolyogj, és légy kicsit vidám, egy új életet hordasz a szived alatt, énekelj!
A hormonok játszanak veletek, és velem is.
16 hetes vagyok, a mai napig vannak hangulatingadozásaim, ok nélkül pityergek mindenen, mahar felkapom a vizet, néha kiabálok.
Terhesség előtt csendes, békeszerető, gondoskodó nőci voltam. Soha életemben nem sírtam, soha nem voltam depressziós, tele voltam élettel.
Mostanában néha éjjelente a sírásomra ébredek, a férjemet hol nem bírom elviselni és kiabálok, hol meg bújok hozzá, mert hiányzik, még akkor is, ha ott van mellettem. Néha "nem tudom miért vállalkoztam erre az egészre" érzésem van, máskor meg örülök a babának, és a világ legboldogabb emberének gondolom magam.
A védőnő szerint ez normális, majd elmúlik. Csa sok-sok-sok türelem kell hozzá, főleg a férjem, a családom és a munkatársak részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!